Miskolc a te helyed

Administrative Affairs Supervisor/Office Manager

 

Administrative Affairs Supervisor

Az Ön új cége

A Şişecam célja, hogy a világ egyik vezető autóipari üveg beszállítója legyen. Ezzel a céllal és a fenntartható növekedésen és magas teljesítményen alapuló befektetési politikájával összhangban a Şişecam 2013-ban felvásárolta a Richard Fritz Holding GmbH-t. A felvásárolt vállalat technológiai vezető a körbefröccsöntött üvegek területén, amely az autóüveg termékpaletta szerves részét képezi. A vállalat kiváló minőségű termékeit a világ vezető prémium kategóriás autógyártói előnyben részesítik.

A Şişecam Automotive több mint 35 éves körbefröccsöntési tapasztalattal gumi- és hőre lágyuló műanyag körbefröccsöntött termékeket fejleszt a legnagyobb autógyártók számára, integrált rendszermegoldásokat kínál, és műanyag bevonatokat gyárt a járművek külsejéhez.

A Şişecam Automotive globális piacvezetőként a világ prémium autóipari márkái – például az Audi, a Bentley és a BMW  – részesítik előnyben.

Az Ön új pozíciója
 A Administrative Affairs Supervisor pozíció a kaposvári zöldmezős beruházás keretében jön létre. Az új kolléga a hatékony irodai működéshez szükségez technikai feltételek tervezéséért, megvalósításáért, utazások szervezéséért, munkavállalók támogatásáért és egyes HR-es feladatokért, relokációért lesz felelős. Továbbá az új kolléga foga felügyelni az aszódi egységben dolgozó koordinátor munkáját, így havi egy alkalommal Aszódra is el fog látogatni.

Mire van szüksége a sikerhez
 Az Administrative Affairs Supervisor pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, minimum 3-5 éves tapasztalat Irodavezetés területen, stabil, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
 A vállalat az autóipar folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője a régióban. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Munkavégzés helye

Kaposvár

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
SQA csoportvezető Somogy megye

Új beszállítók bevezetésének felügyelete Első minta riportok meglétének biztosítása Beszállított alkatrészeken található nem-megfelelőségek koordinációja ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE