Adatrögzítő (ALF pénzügyi szoftver)

Adatrögzítő (ALF pénzügyi szoftver)@APFM-Systems

Adatrögzítő (ALF pénzügyi szoftver)@APFM-Systems

Állás leírása:

Az ügyfelektől kapott sokszor kesze-kusza táblázatokat fogod kitisztázni, majd a rendszereinkbe feltölteni és ellenőrizni. Az adatok magyarok, de előfordul angol vagy lengyel is. Jó lenne, ha tudnál irodabérleti szerződéseket olvasva azokból kivonatot készíteni Excel-ben és aztán azt feltölteni és ellenőrizni. Ha az fkeres/vlookup nem megy készségszinten, akkor nem fogod bírni a tempót.

Szakmai ismeretek:

  • Excel (*****)
  • Bármilyen pénzügyi szoftver (****)
  • Bármilyen könyvelő szoftver (**)

Emberi tulajdonságok:

  • Monotónia-tűrés
  • Pontosság, precizitás
  • Alaposság

Az ideális jelentkező:

Többféle típusú ember tudja ezt a munkát jól végezni, a közös bennük az, hogy nem maguk találják ki, mit hova kell írni, hanem követik a szabályokat. A rendszereink bonyolultak, ezért jó, ha elfogadod az adottságokat. Nem kell érteni a nyelvet (a magyaron és angolon kívül) , amin éppen felöltesz, mert minden adatfeltöltő tábla ugyanolyan szerkezetű.

Végzettség:

  • (Nem kell papír))

Nyelvtudás:

  • Magyar(Anyanyelvi szint)) és
  • Angol(Tárgyalóképes szint))

Feladatok:

Excel-ben adattisztázás, vlookup/fkeres, Előkészített adatok megfelelő rendszerbe töltése, Feltöltött adatok átnézése, A konzulens kollégákkal együttműködés (nem ügyféllel, hanem mindig csak ugyanazzal a 3-4 személlyel)

2 piacvezető szoftver adatszerkezetét és riportjait ismered meg, és ha mindent megtanultát, konzulens is lehetsz nálunk vagy superadmin valamelyik ügyfelünknél.

A cégről

Termékünkről:

Megbízható proptech megoldások - PM/FM szoftverek

Az APFM-Systems készíti a műszaki üzemeltetést támogató AHD-rendszert, amivel bárki találkozhat a budapesti irodaházakban. Készítünk hardvereket (yammaya), hogy ne kelljen embereket ültetni a recepciókba. Adunk megoldást pénzügyi üzemeltetésre; tárgyalót, parkolót és munkaasztalt is lehet foglalni a GetThePlace alkalmazásunkkal. Mi nem beszélünk az épülethasználat reformjáról, hanem megvalósítjuk.

Munkavégzés helye

Budapest

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Adatrögzítő Vas megye

Az ügyfél által rendelkezésre bocsátott dokumentumok feldolgozása szakmai előírások és vezérfonalak alapján Ellenőrzi a bizonylatokon szereplő ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE