Accounting Intern - Budapest, XII. kerület (WHC02312)

Partnerünk egy energiagazdálkodási vállalat, amely a világ 175 országában 99.000 embert foglalkoztat. Olyan energiahatékony megoldásokat kínál, amelyek segítenek ügyfeleinek a villamos, hidraulikus és mechanikus energia hatékony, biztonságos és fenntartható felhasználásában. Eszközeikkel a vállalatok okosabban tudnak gazdálkodni az energiával és fenntarthatóvá tehető a tevékenységük. Arra biztatják munkavállalóikat, hogy nézzenek másképp a saját tevékenységükre, és legyenek pozitív hatással a környezetükre.

Feladatok:

  • Hóvégi feladatok támogatása (könyvelési alapfeladatok)
  • Vállalatok közötti terhelések előkészítése
  • Pénzügyi eredmények elemzése
  • Vagyonmérlegek összeegyeztetése havi/negyedéves szinten

Elvárások:

  • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony (aktív vagy passzív) Minimum 1 éve tartó pénzügyi/gazdasági egyetemi tanulmányok Magabiztos angol nyelvtudás - középszinten
  • Tervezési és priorizálási készség Megbízható, precíz és hozzállás
  • Heti min. 24 óra vállalása (rugalmasan)

Munkavégzés helye

Budapest vonzáskörzete

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Könyvelő Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Bejövő és kimenő számlák könyvelése Tárgyi eszköz nyilvántartás és könyvelés Adóbevallások elkészítésének támogatása Bejövő anyagok előkészítése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Könyvelő Pest megye

A JobPower Hungary Kft KÖNYVELŐ kollégát keres az egyik megbízója számára. A partnercégünk: osztrák-magyar multinacionális vállalat, ahol a ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior Könyvelő Pest megye

Senior Könyvelő Partnerünk kiemelkedő pozícióban van a hazai ingatlan fejlesztési, illetve üzemeltetési piacon. Stabil hátterüknek és dinamikus ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE