Miskolc a te helyed

Könyvelő

 

Az Ön új cége 
 
A könyvvizsgáló és vállalati tanácsadói vállalat keres Szenior könyvelői pozícióba kollégát.

 

Az Ön új pozíciója 
 Ebben a pozícióban a legfőbb feladatok között szerepel a junior kollegák menedzselése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, havi, negyedéves, éves beszámolók és adóbevallások készítése, részvétel a havi zárásokban és riportálás. 

 

Mire van szüksége a sikerhez 
 A pozíció betöltéséhez gazdasági végzettség, minimum 3 év teljeskörű könyvelési tapasztalat, magas felhasználó szintű Excel tudás és középszintű/ folyékony angol nyelvtudás szükséges. 

Mire számíthat partnerünktől 
 Partnercégünk a folyamatos szakmai fejlődési- és remek karrierépítési lehetőségek mellett, további havi bónuszt kínál az Ön számára. 

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

 

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Könyvelő Csongrád-Csanád megye

Szállítói számlák, bank, pénztár könyvelése, Áfa bevallás, Intrastat és egyéb statisztikák készítése, Havi zárási feladatok ellátása, Banki tranzakciók ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior könyvelő Győr-Moson-Sopron megye

Szállítói számla adatok rögzítése, ellenőrzése, könyvelése Szállítói kintlévőségek folyamatos követése Mennyiség és áreltérések ellenőrzése SAP ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Teljeskörű könyvelő Pest megye

A Főkönyvelő munkáját fogod támogatni Felelős leszel számlák tartalmi ellenőrzéséért, elkészítéséért Aktív részvételedre számítunk konszolidációs ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Könyvelő Pest megye

Cégünk fejvadász tevékenységgel foglalkozik több mint 20 éve.Megbízónk Magyarország egyik kulturális projektjeivel foglalkozó nonprofit szervezete. ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE