Miskolc a te helyed
MEDIATOR GROUP Kft.
Csatlakozz hozzánk

Account Assistant

pozícióba!
Full service ügynökség vagyunk, a marketingkommunikáció minden területén otthonosan mozgunk. Közel 100 fős reklámügynökségünk folyamatosan bővül. Nálunk hazai és nemzetközi ügyfelekkel egyaránt dolgozhatsz. Cégünket a változás és a pozitív csapatszellem inspirálja, amely garancia a folyamatos szakmai fejlődésre is. Összetartó, közvetlen, barátságos közösség vagyunk- változatos programokkal, munkaidő után is.
Nálunk dolgozhatsz home office-ban és irodában is, és ha szeretnéd, hozhatod magaddal a kutyádat budai irodánkba. 

Főbb feladatok, munkák:

Kapcsolattartás, kommunikáció a társdivíziókkal és alvállalkozókkal. Munkatársak és alvállalkozók koordinálása, feladataik menedzselése. Árajánlatok készítése, elszámolások felügyelete, szerződések előkészítése és ellenőrzése. Adminisztráció folyamatos aktualizálása, napra készen tartása a teljes pénzügyi folyamat során. 

Az álláshoz tartozó elvárások:

Legalább 1 éves, hasonló munkakörben szerzett reklámügynökségi tapasztalat. Projektmenedzsment szemlélet, ilyen téren szerzett tapasztalat előnyt jelent. Hatékony kommunikációs és time management készség, megoldásközpontú gondolkodás. Célorientáltság. Pozitív hozzáállás és munkamorál. Határozottság és önállóság. Barátságos, csapatjátékos attitűd. Felhasználói szintű angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt. 

Amit kínálunk:

Legyél nálunk Account Assistant.
Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként, színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad. 

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Szakmai asszisztens
  • Marketing, Média, PR
  • Marketing
  • Online marketing
Cégnév: MEDIÁTOR GROUP REKLÁMÜGYNÖKSÉG KFT.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Diák asszisztens Somogy megye

A kirendeltségen dolgozó kollégák munkájának segítése és támogatása Kapcsolattartás a munkavállalókkal, részvétel az iratrendezésben A céges ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Raktári asszisztens Békés megye

Lendületes, fiatalos csapatba keresünk munkatársakat. Vetőmag előállítással foglalkozó mezőgazdasági cég keres kollégákat raktári asszisztens ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE