A FUCHS-Tej Kft. munkatársat keres az alábbi munkakörre: bolti eladó Feladat: A Fuchs-Tej által üzemeltetett boltokba a kiszállított termék értékesítése és az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladatok. Kapcsolattartás a központtal, rendelések, dokumentációk kezelése, fel és - lerakodás fizikai és adminisztratív követése, termék és eszközbeszerzések a központtal együttműködve, bolt menedzselése. Elszámolások és leltár rendszeres véghezvitele. Boltok üzemszerű működésének fenntartása. A munkavégzés helye: Damjanich u., 7. ker; Fehérvári úti Vásárcsarnok, 11. ker; Fény utcai piac 2. ker; Kórház utcai piac, 3. ker; Tátra téri piac, 20. ker; Kispesti piac, 19. ker; Lehel Csarnok, 13. ker. A munkavégzés ideje: Az üzlet nyitvatartási ideje szerint. Fényképes önéletrajzokat az alábbi e-mailcímre kérjük: allas[kukac]fuchstej[pont]hu Az önéletrajzok kiértékelése során személyes elbeszélgetésre kerül sor. Fizetés megállapodás, személyes beszélgetés és a munkateljesítmény alapján
Cégnév: Hirdetésben megadva
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Bolti eladó Győr-Moson-Sopron megye

Bolti eladóként te vagy a legfontosabb személy az eladótérben. Neked köszönhetően vásárlóink a legjobb termékeket és nagyszerű vásárlási ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Bolti eladó Pest megye

üzletvezető, eladó munkájának támogatása ügyfelek kiszolgálása pénztár, kassza, számlázás webáruházas rendelések adminisztrálása, rendelések ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Bolti eladó Hajdú-Bihar megye

Élelmiszerkereskedelmi kisvállalkozásunk hűtőkamrába +6 °C keress munkájára igényes, megbízható, kereskedelemben gyakorlott Eladó - árufeltöltő ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Bolti eladó Pest megye

A következő feladatokat kell ellátni: vevőkiszolgálás, csemege pultozás, Fornetti sütés, áruátvétel, árufeltöltés, és takarítás. Ezeket a feladatokat ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE