Hétfőn reggel elindult és péntek estig tart a Monster állásportál virtuális állásexpója, amelyre 35 cég több mint ezer állással érkezett.

Elindult a virtuális állásexpo: több mint ezer állás

Szeretne találkozni az üres állások meghirdetőivel, akiktől kérdezhet és akiknél leadhatja az önéletrajzát? Nem kell kimozdulnia a lakásából. Ha van számítógépe és internetkapcsolata, egy helyen megtalálhatja őket, csupán a http://www.allas-expo.hu/ oldalra kell fellépnie. A legtöbb üres állás műszaki és gazdasági szakembereknek, pályakezdőknek szól.


A Monster állásportál harmadik alkalommal rendez virtuális állásexpót Magyarországon. Az idei tavaszi karrierfórum április 16-én startolt és öt napon át várja az álláskeresőket, a váltásra kész szakembereket. Hogy mi is ez pontosan? Olyan innovatív toborzási eszköz, amely ötvözi a hagyományos állásbörze lehetőségeit az internet előnyeivel; összehozza a munkáltatókat és a munkavállalókat a 3 dimenziós, virtuális térben és ehhez el sem kell mozdulniuk számítógépük elől.


Itt lehet regisztrálni


Álláskeresőként a részvételhez elegendő egy számítógép internetkapcsolattal és a http://www.allas-expo.hu/ oldalon indulhat is az állásvadászat. Néhány kattintással felkereshetőek a cégek standjai, feltölthetőek az önéletrajzok, lehet chaten vagy hangban kérdezni munkaadók képviselőitől. Nem túlzás azt állítani, élményt is jelent az ilyen álláskeresés, amellett, hogy kényelmesebb egy hagyományos állásbörzénél.


Április 16-20. között 35 kiállító várja több mint 1000 állásajánlattal a karrierépítőket. A munkaadók között jelen vannak olyan nagyvállalatok, mint a GE, a Tesco, a Mars, a Deloitte vagy az OTP Bank.


Öt érv, amiért mindenképpen ki kell próbálnia a virtuális álláskeresést:
- Kapcsolatépítési lehetőség a személyzeti szakemberekkel egy héten át
- Információgyűjtés a cégek képviselőitől a virtuális térben
- Részvételi lehetőség a világ, az ország bármely részéről,
- Látványos standok, céges webes előadások - az álláskeresés élmény is egyben
- Idő- és költséghatékony, nincs felesleges utazás

 

« Összes hírünk