A Monster a világban azon dolgozik, hogy online toborzási és álláskeresési megoldásaival elősegítse az állást kereső szakemberek találkozását a tehetségeket kereső munkaadókkal.

Elindult a Monster álláskeresőket támogató kezdeményezése: a MonsterCares


A Monster tudja, hogy az álláskeresés nagyon sok kihívást tartogat az álláskeresők számára, ezért szolgáltatásaival folyamatosan arra törekszik, hogy választ adhasson az álláskeresők igényeire.
A Monster.hu október 12-én elindította MonsterCares programját. A MonsterCares kezdeményezés célja, hogy visszaadja az álláskeresés emberi arcát, mert a közhelyes tanácsok helyett a személyes megközelítés tud a legtöbbet segíteni. Ezért a Monster.hu olyan felületeket és oldalakat hozott létre és tart fenn, ahol az érdeklődő álláskeresők feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat, és a MonsterCares munkatársai válaszolnak azokra.
Hiszünk abban, hogy a kommunikáció és közös gondolkozás előrelendíti a karrierépítést.
A MonsterCares program oldalai elérhetők a Facebook-on, Twitteren és a Google+ oldalakon is. Ha álláskereséssel kapcsolatos kérdésed, tapasztalatod, történeted van, akkor keresd a MonsterCares-t a kedvenc közösségi oldaladon:FacebookTwitterGoogle+


Hogyan keress állást?


+ indíts egy álláskeresést a kívánt pozíciónév/készség és a város megadásával, majd pályázz az állásokra
+ állíts be e-mailes állásértesítőt, hogy elsőként értesülhess a keresési feltételeidnek megfelelő,     friss állásokról (e-mail címedet a találati listában a jobboldali oszlopban adhatod meg)
+ töltsd fel önéletrajzod - így a munkaadók is megkereshetnek állásajánlataikkal

 

« Összes hírünk