Angol állásneveket magyarul körülíró sorozatunkat a médiánál folytatjuk. Szabó Andreát, a Z+ Műsorszolgáltató Rt. (ide tartozik a Viva TV is) HR menedzserét kértük arra, magyarázzon meg négy pozíciót a televíziózás mindennapjaiból. Amint az alábbiakból kiderül a műszakitól a logisztikán át a kommunikációig sok szakterület ismerői megtalálhatják számításukat az elektronikus médiában.

Angol állásnevek magyarul (20) - Manager of network operation, Sponsorship coordinator, Production manager, Scheduling assistant


Manager of network operation:Felügyeli a csatorna műszaki eszközállományát, annak karbantartását, a playoutot és egyéb műszaki/technikai területeket, a műszaki stábot, menedzseli a fejlesztéseket, előmozdítja a műszaki területeken a szakember-utánpótlást, koordinálja az adáslebonyolítót, ellátja a network operation jellegű feladatokat, kontrollálja a havi büdzsét, kiosztja és számon kéri a operatőrök, technikusok, vágók feladatait, segítséget nyújt az éves beszerzésekhez, a tervezett eszközök beszerzését lebonyolítja, betartatja a stúdió munkálatokhoz szükséges munkavédelmi előírásokat, megalkotja az idevonatkozó cégpolitikát, kapcsolatot tart az anyacég műszaki munkatársaival.
A pályázóknál elvárás a felsőfokú műszaki végzettség.Sponsorship coordinator:Koordinálja a szponzorációs rendszereket (médiaszponzoráció, sales promotion és event promotion), elmélyült ügyfélismereten alapuló, testre szabott szponzorációs ajánlatokat készít a csatorna műsorérdekeinek figyelembevételével, kapcsolatot tart az ügyfelekkel és kreatív ügynökségekkel, szorosan együttműködik a kereskedelmi igazgatóval, valamint az értékesítési osztály és a többi osztály (marketing, kreatív, programming) dolgozóival.
Elvárás a kereskedelmi, marketing vagy PR minimum középfokú végzettség.Production manager:Elkészíti a speciális műsorok költségvetését, koordinálja az osztályt érintő szerződésekben vállaltakat, valamint határidők pontos betartását, összegyűjti a saját, osztályoz tartozó tune-in-eket (műsor beharangozók) és eljuttatja a vágókhoz, bérli a gyártást érintő technikai berendezéseket, elkészíti a heti on-air gyártási tervet, egyeztet a külső partnerekkel, diszponálja a műsorvezetőket, biztosítja a vágóknak a segédanyagot. Elvárás a legalább középfokú műszaki, logisztikai végzettség.


Állást keresel? + keress és pályázz:
álláskeresés
+ töltsd fel önéletrajzod - így a munkaadók is megkereshetnek állásajánlataikkal
+ kérj hasonló állásokat e-mailben, hogy ne maradj le egyetlen lehetőségről sem


Scheduling assistant:A műsor szerkesztéséhez szükséges adatokat beírja egy speciális programba, a beírt adatokat adásba szerkeszti, elkészíti a tune-in és promo beosztásokat, a reklámokat adásba szerkeszti, ellátja a klipek átírásával, nyilvántartásával kapcsolatos teendőket, valamint a a zenei osztály napi munkájához kapcsolatos adminisztratív feladatokat, megrendeli a prezentációs klipeket, elküldi a heti friss klipek listáját a WebSite-ra.
A pályázóknál bármilyen zenei előképzettség előnyt jelenthet.

 

« Összes hírünk