Az angol állásneveket bemutató sorozatunkat négy újabb pozícióval folytatjuk. Ezúttal Kovács Rozáliát, a Chronos International nemzetközi fejvadász cég magyarországi ügyvezető igazgatóját kértük arra, írja körül a következő pozíciókat: Aftersales Specialist, Pricing Specialist, Fraud Prevention Specialist, EHS Manager.

Angol állásnevek magyarul (19) - Aftersales Specialist, Pricing Specialist, Fraud Prevention Specialist, EHS Manager


Aftersales Specialist:Leginkább az autóiparban használt kifejezés, gyűjtőfogalom a gépkocsi eladását követő folyamatokra: ide tartozik a szerviz, az alkatrész- és tartozék-utánpótlás, a garanciális ügyintézés és az ügyfélszolgálat. Tágabb értelemben magában foglalja a műszaki tréningeket is. Stratégiai fontosságú terület a vásárlók megtartásának szempontjából.A szükséges végzettség nagyban függ a konkrét feladattól, cégenként mást és mást jelenthet a pozíció a fentiek vertikumában, de általánosságban elmondható, hogy a műszaki végzettséggel rendelkezők nagyobb eséllyel pályáznak a pozícióra. A cégek ezekre a pozíciókra az autóiparban vagy más alkatrész piacon gyakorlatot szerzett jelölteket keresik elsősorban.


➜ Aftersales Specialist állásPricing Specialist:A termék vagy szolgáltatás árának meghatározása különböző pénzügyi mutatók, piaci információk alapján. Munkájához a listaárak és az akciós árak kalkulálása is hozzátartozik. Feladata ellátáshoz jelentős elemzői munka is tartozik. Fontos szerepe van vezető döntéstámogatásban, az éves üzleti terv és a költségvetés kidolgozásában.Az ideális jelölt pénzügyi-számviteli végzettséggel rendelkezik, általában 2-3 éves hasonló területen tapasztalat szükséges a pozícióhoz, de kontrolling területről jövő jelölt is eséllyel pályázhat.


➜ Pricing Specialist állásFraud Prevention Specialist:Bármilyen banki/pénzintézeti termék (pl. lakossági hitel, bankkártya, biztosítás, lízing...) kapcsán felmerülő csalás-megelőzési teendők ellátása, folyamatok kontrollálása, kialakításukban való aktív részvétel, ill. új csalási trendek, valamint konkrét csalási esetek alapján, azok korrekciója. Feladata új termékek fejlesztésének támogatása, a csalás megelőzési kontrollok kialakítása, a meglévő monitoring eszközök és a csalás-megelőzési stratégia továbbfejlesztése, új, a csalás-megelőzést segítő technikák kidolgozása.A pozícióban a felsőfokú közgazdasági végzettség alapkövetelmény. Az ideális jelölt rendelkezik pénzintézeti tapasztalattal, jól ismeri az adott terület (hitelezés, bankkártya, biztosítás, stb.) folyamatait és rendelkezik angol vagy német nyelvtudással.


➜ Fraud Prevention Specialist állás


Állást keresel? + keress és pályázz:
álláskeresés
+ töltsd fel önéletrajzod - így a munkaadók is megkereshetnek állásajánlataikkal
+ kérj hasonló állásokat e-mailben, hogy ne maradj le egyetlen lehetőségről sem


EHS Manager:E - Environment - környezetvédelem
H - Health - egészségvédelem
S - Safety - munkavédelem
A fenti területekhez kapcsolódóan rendszerek betartatása, fejlesztése, oktatások szervezése, higiéniai programok, stb. A gyár vezetésének szakmai támogatása, különböző adminisztrációs/adatszolgáltatási feladatok ellátása.A pozícióban alapfeltétel a felsőfokú végzettség. Nagy előny, ha ez tűzvédelmi, munkavédelmi szakmérnöki, környezetmérnöki végzettséggel párosul.
Az ideális jelölt hasonló pozícióban, vagy a fenti területek egyikén már tapasztalatot szerzett és angol vagy német nyelven beszél.


➜ EHS Manager állás


 

« Összes hírünk