A tavasz hagyományosan az állásbörzék időszaka a munkaerőpiacon. Idén a munkáltatók kicsit korábban kezdik el vadászni a tehetségeket, hiszen már februárban több karrierfórumot rendeznek. Íme gyűjtésünk, amelyet folyamatosan bővítünk.

Állásbörzék a következő hónapokban - itt a lista

Még ugyanazon a napon indul az első felsőoktatási állásbörze, méghozzá az Óbudai Egyetemen. Az első napon a Tavaszmező, a másodikon a Bécsi úti épületben várják a cégek a főleg műszaki, mérnök, informatikai szakon tanuló fiatalokat.


Egy héttel később tartják a Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karának karriernapját, amely értelemszerűen a közgazdászokra fókuszál.
Idén is lesz HVG Állásbörze, ez a legnagyobb egyetemektől, főiskoláktól független rendezvény. A budapesti Syma csarnokba nemcsak egyetemistákat, frissdiplomásokat, hanem néhány éves tapasztalattal rendelkező álláskeresőket is várnak gazdasági, mérnöki, informatikai, logisztikai területekről. Erős nyelvtudással bölcsészeknek is akadnak ajánlatok.


Március első felében lesz a két legnagyobb budapesti (és egyben magyarországi) állásbörze. Március 5-én a (főként multinacionális) munkaadók a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában vadásszák a legtehetségesebb közgazdászpalántákat, majd egy héttel később a Duna másik oldalán a Budapesti Műszaki Egyetem K épületében lesz állásvásár.


Aztán március második felétől öt héten át a nagy vidéki egyetemi központok következnek Szegedtől Miskolcon át Győrig. A sort április 28-29-én a Pécsi Tudományegyetem karrierfóruma zárja.

2014-es karriernaptár (folyamatosan bővítjük)


Február 18.
CCUSA Amerikai nyári tábori állásbörze
Hotel Novotel (előzetes regisztráció szükséges)

Február 18.-19.
Óbudai Egyetem
Budapest, Tavaszmező u. és Bécsi út

Február 25.
BGF Külker Karriernap
Budapest, Diósy Lajos u.

Február 26-27.
HVG Állásbörze
Budapest, SYMA Rendezvényközpont

Március 5.
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapest, Fővám tér

Március 12-13.
Budapesti Műszaki Egyetem Állásbörze
Budapest, Műegyetem rakpart

Március 26.
Szegedi Tudományegyetem

Április 2.
Szent István Egyetem (Gödöllő)

Április 2.
Miskolci Egyetem

Április 2-3.
Budapesti Gazdasági Főiskola (PSZK)

Április 8.
Széchenyi István Egyetem (Győr)

Április 16.
Kecskeméti Főiskola

Április 25.
Zsigmond Király Főiskola (Budapest)

Április 28 - 29.
Pécsi Tudományegyetem


2014. január 30.

 

« Összes hírünk