Állás leírása

Elvárások:

 • Felsőfokú szakirányú végzettség
 • Legalább 3-5 éves HR területen, lehetőleg gyártó cégnél szerzett tapasztalat
 • Alapvető munkajogi ismeretek
 • Magabiztos angol nyelvtudás
 • MS Office felhasználói szintű ismerete (Word, Excel, PowerPoint)
 • SAP ismeret előny

Személyes kompetenciák:

 • Precíz, pontos munkavégzés
 • Jó szervező és problémamegoldó készség
 • Kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség

Feladatok:

 • Közreműködés a vállalati toborzás-kiválasztás, kompenzációs, képzési és szervezetfejlesztési projektekben
 • Információszolgáltatás a munkavállalóknak a HR folyamatokkal kapcsolatosan
 • Beszámolók, kimutatások, jelentések készítése a HR vezető részére
 • Bérszámfejtés munkájának támogatása
 • Időszakos HR riportok elkészítése, adatok naprakészen tartása

A munkáltató ajánlata:

 • Sokrétű feladatkör multinacionális vállalatnál
 • Fejlődési lehetőség
 • Versenyképes bérezés
 • Béren kívüli juttatások

A munkavégzés helye:

Vas megye, Szombathely mellett

A munkáltató profilja:

A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. egy külföldi érdekeltségű gyártó cég Vas megyei leányvállalata részére toboroz és közvetít főállású munkatársakat.

A jelentkezés módja:

Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el önéletrajzát az e-mail címre, a levél tárgyában feltüntetve a pozíció nevét és a pozícióhoz tartozó HM-1830-as referenciaszámot!

A részletekről érdeklődni lehet Hegedüs Mónika HR tanácsadónknál a +36 20 / 983 6173-as telefonszámon.

(Magán-munkaközvetítői nyilvántartási szám: 1237/2001.)

(Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-73314/2014., NAIH-85575/2015.)

Kapcsolati adatok

Referenciaszám:
HM-1830
Kapcsolattartó:
Hegedüs Mónika
Jelentkezés telefonon:
+36 20 983 6173
Jelentkezés fax-on:
+36 96 618 494
Jelentkezés e-mail-en:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR generalista Budapest

AKKOR, Várjuk fényképes szakmai bemutatkozó anyagát, amely alapján illeszkedés esetén, megbízónk örömmel venné fel Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából! Dinamikusan fejlődő megbízónk versenyképes jövedelmet kínál, remek kollégákat, akikkel meg lehet élni az együtt végzett változatos munka örömét és folyamatosan lehet szakmailag fejlődni. Munkáját az ügyvezető irányítása mellett fogja végezni teljes munkaidőben Budapest IV. kerületében.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Generalista Kecskemét

Személyügyi adminisztráció kezelése Képzések szervezésével kapcsolatos feladatok ellátása illetve képzések tartása Munkaerő kiválasztása, beléptetése Humán rendszerek fejlesztése Közreműködés a HR folyamatok és szabályzatok felülvizsgálatában és fejlesztésében Bérszámfejtés előké.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Generalista Pest megye

Prémium termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó partnercégünk számára keresünk akár pályakezdő munkatársat is az alábbi pozícióba:HR GeneralistaFeladatoknapi operatív HR feladatokban való részvétel (toborzás, kiválasztás, munkaügyi admin, szervezetfejlesztés)közreműködés a HR stratégiai és munkaügyi fejlesztések kidolgozásában és megvalósításábanhavi statisztikák, riportok, elemzések elkészítéseHR partnerként az egyes szervezeti egységek támogatásaHR vezető és bérszámfejtők munkájának támogatásaElvárásokfelsőfokú, HR szakirányú végzettségtársalgási szintű angol nyelvtudáskomplex gondolkodásmódkiváló kapcsolatteremő- és kommunikációs képességterhelhetőségnyitottság az önálló és csapatban történő munkavégzésreExcel, Word magas szintű ismereteElőnyt jelentmunkaügyi adminisztrációban való jártasságHR rendszerek ismereteAmit kínálunkCafeteria, bónuszFejlődési, előrelépési lehetőségMunkavégzéshez szükséges továbbképzések, tréningek biztosításaModern, fiatalos környezetBudapestiek bejárását céges buszjárattal támogatjukMunkahelyi étkezési lehetőségCsaládtagok számára is elérhető céges rendezvényekStabil, hosszú távú munkalehetőségSaját ötletek megvalósítása, kihívásokkal teli, változatos feladatkör.Munkavégzés helye: Pest megyeJelentkezés módja:Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, kérjük, küldje el önéletrajzát a pozíció megjelölésével a wf280599@hrszoftver.hu e-mail címre.Közvetítési nyilvántartási szám: BPM/01/3619-1/2015-974Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-72575/2014.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR GENERALISTA Pest megye

AKKOR,   Várjuk fényképes szakmai bemutatkozó anyagát, amely alapján illeszkedés esetén, megbízónk örömmel venné fel Önnel a kapcsolatot további egyeztetés céljából!   Dinamikusan fejlődő megbízónk versenyképes jövedelmet kínál, remek kollégákat, akikkel meg lehet élni az együtt végzett változatos munka örömét és folyamatosan lehet szakmailag fejlődni. Munkáját az ügyvezető irányítása mellett fogja végezni teljes munkaidőben Budapest IV. kerületében.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE