Feladatok:

 • közreműködés a béren kívüli juttatásokkal kapcsolatos ügyviteli feladatokban
 • közreműködés a humánpolitikai tevékenységekkel kapcsolatos nyilvántartások vezetésében, okmányok kezelésében
 • közreműködés HR tervezésben
 • közreműködés a munkaelszámolásokkal, szabadság engedélyekkel kapcsolatos ügyintézésben
 • kapcsolattartás a bérszámfejtéssel
 • munkavállalókat érintő egyéb szociális intézkedésekkel kapcsolatos ügyviteli feladatok ellátása
 • adminisztratív feladatok ellátása

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • 1-3 év bérszámfejtési és/vagy HR adminisztrációs területen szerzett tapasztalat
 • haladó szintű Excel és Word ismeret
 • minimum szakirányú középfokú végzettség (TB- és Bérügyintéző) vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok
 • precizitás, belső motiváció az alapos munkavégzésre
 • önálló munkavégzés és csapatmunkában való részvétel
 • jó kommunikációs képesség
 • rugalmasság

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 • felsőfokú gazdasági (preferáltan HR) végzettség
 • angol nyelvtudás
 • TB- és Bérügyintézői végzettség

Amit kínálunk:

 • versenyképes fizetést
 • alkalmazotti státuszt
 • változatos, sokrétű feladatokat
 • szakmai fejlődési lehetőséget
 • megoldás-orientált légkört
 • bővülő, dinamikusan fejlődő szervezet sikereiben való részvétel lehetőségét

Állás, munka területe(i):

 • HR, Munkaügy
 • Bérszámfejtés, TB ügyintézés
 • HR adminisztráció
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és megfelel a kiírásban szereplő feltételeknek, kérem, küldje el fényképes önéletrajzát a bruttó bérigény megjelölésével legkésőbb 2017. február 15-ig a lenti „Jelentkezem” gomb megnyomásával. A jelentkezésében jelölje meg azt is, hogy honnan értesült a hirdetésről.
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR munkatárs -Győr (Referenciaszám: RE-1857) Győr

Feladatok: Toborzás-kiválasztási folyamatok koordinálása, kapcsolattartás a szolgáltatókkal, kollégákkal Egyéni és csoportos interjúk szervezése és levezénylése Részvétel új keresési csatornák és módszerek bevezetésében Álláshirdetések megírása Vezetők támogatása munkaügyi kérdésekben Teljeskörű HR adminisztráció HR riportok, statisztikák készítése HR stratégia fejlesztésében való részvétel Elvárások: Felsőfokú végzettség, HR szakirány előny Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Kiváló kommunikációs és együttműködési képesség Önálló, precíz munkavégzés, eredmény és minőség orientált szemlélet Logikus gondolkodás, problémamegoldó képesség Terhelhetőség B kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlattal Felhasználói szintű számítógépes ismeret Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás írásban és szóban Amit kínálnak: Fejlődési lehetőség Hosszú távú, biztos munkahely Kellemes kollégák és kiváló munkakörnyezet Munkavégzés helye: Győr és környéke A munkáltató profilja: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. egy minőségügyi szolgáltató részére toboroz és közvetít főállású munkatársat. A jelentkezés módja: Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a palyazat@manatwork.hu e-mail címre, a levél tárgyában feltüntetve a pozíció nevét és a pozícióhoz tartozó RE-1857-es referenciaszámot! (Magán-munkaközvetítői nyilvántartási szám: 1237/2001.) (Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-73314/2014.; NAIH-85575/2015.)

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR - Munkaügyi munkatárs Mosonmagyaróvár

 Legyünk együtt sikeresek!         Gyártási tevékenységet folytató vállalat részére keresünk szakembert a következő pozícióba:       Pozíció leírása: Társadalombiztosítási és bérelszámolói feladatok teljeskörű ellátása; Bérszámfejtéssel kapcsolatos adatszolgáltatások készítése; Kimutatások, bevallások, statisztikák, havi, éves jelentések készítése; Munkáltatói igazolások kiállítása; Munkaviszony létesítésével, megszüntetésével kapcsolatos teljes körű ügyintézés (szerződés kötés, munkaköri leírások elkészítése, cafeteria rendszer működtetése). Követelmények: Felsőfokú gazdasági végzettség Bér - tb ügyintézői képesítés és gyakorlat gyártó környezetben MS ismeretek (Word, Excel) Előny: Munkavégzés helye: Mosonmagyaróvár régió, Győr-Moson-Sopron megye

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR munkatárs – kiválasztási specialista Gyöngyös

Teljes toborzási és kiválasztási tevékenység ellátása a fizikai munkakörök tekintetében Részvétel állásbörzéken, toborzó-rendezvényeken, aktív kapcsolatépítés A létszámigények folyamatos nyomon követése A toborzási-kiválasztási folyamat és eszköztár fejlesztése Folyamatos kapcsol.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR munkatárs- Nyíregyháza Nyíregyháza

100%-ban magyar tulajdonú, vasvári székhelyű cég keres új munkatársat folyamatosan fejlődő csapatába, az alábbi munkakörbe: HR munkatárs- Nyíregyháza Főbb feladatok: Toborzás-kiválasztási folyamatok koordinálása, kapcsolattartás a szolgáltatókkal, kollégákkal, interjú alanyokkal Egyéni és csoportos interjúk szervezése és levezénylése Részvétel új keresési csatornák és módszerek bevezetésében Álláshirdetések megírása Vezetők támogatása munkaügyi kérdésekben Teljeskörű HR adminisztráció HR riportok, statisztikák készítése HR stratégia fejlesztésében való részvétel. Elvárások: HR szakirányú felsőfokú végzettség Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Kiváló kommunikációs és együttműködési képesség Önálló, precíz munkavégzés, eredmény és minőség orientált szemlélet Logikus gondolkodás, problémamegoldó képesség Terhelhetőség B kategóriás jogosítvány Mobilitási hajlandóság Felhasználói szintű számítógépes ismeret Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás írásban és szóban. Amit mi ajánlunk: Fejlődési lehetőség Hosszú távú, biztos munkahely Kellemes kollégák és környezet Munkavégzés helye: Nyíregyháza és Kelet-MagyarországJelentkezés: önéletrajzzal és a pályázni kívánt munkakör megjelölésével az alábbi e-mail címen.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR munkatárs -Győr (Referenciaszám: RE-1857) Győr-Moson-Sopron megye

Feladatok: Toborzás-kiválasztási folyamatok koordinálása, kapcsolattartás a szolgáltatókkal, kollégákkal Egyéni és csoportos interjúk szervezése és levezénylése Részvétel új keresési csatornák és módszerek bevezetésében Álláshirdetések megírása Vezetők támogatása munkaügyi kérdésekben Teljeskörű HR adminisztráció HR riportok, statisztikák készítése HR stratégia fejlesztésében való részvétel   Elvárások: Felsőfokú végzettség, HR szakirány előny Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Kiváló kommunikációs és együttműködési képesség Önálló, precíz munkavégzés, eredmény és minőség orientált szemlélet Logikus gondolkodás, problémamegoldó képesség Terhelhetőség B kategóriás jogosítvány, vezetési gyakorlattal Felhasználói szintű számítógépes ismeret Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás írásban és szóban   Amit kínálnak: Fejlődési lehetőség Hosszú távú, biztos munkahely Kellemes kollégák és kiváló munkakörnyezet   Munkavégzés helye: Győr és környéke   A munkáltató profilja: A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. egy minőségügyi szolgáltató részére toboroz és közvetít főállású munkatársat.   A jelentkezés módja: Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a megadott e-mail címre, a levél tárgyában feltüntetve a pozíció nevét és a pozícióhoz tartozó RE-1857-es referenciaszámot!  

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE